Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

14- 10 - 2017 Σάββατο 18.00 - 20.00 στο εμπορικό κέντρο ΜΗ.ΔΙΑ. πάνω απο το Gallery.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στon 1o όροφο στο εμπορικό κέντρο ΜΗ.ΔΙΑ. (πάνω απο το Gallery, δίπλα στο ΜΙΛΟΥ) οδός Γ. Σεφέρη 78-80 στην Ρόδο , το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στις 6μμ. και μέχρι τις 8μμ.


Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Οικονομικός απολογισμός
- Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
- Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 7η Οκτωβρίου 2017 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή να στείλουν μαιλ στο σύλλογο.

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Η συνδρομή/εγγραφή μπορεί να πληρωθεί και την ημέρα της συνέλευσης.

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα σε όσους έχουν χρόνο και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνείτε στα μέλη του Δ.Σ.


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου