ΟμΥΘη ΡόδουΗ ομάδα Υποστήριξης Μητρικού θηλασμού Ρόδου (ΟμΥΘη) λειτουργεί σαν πηγή πληροφόρησης και υποστήριξης για το μητρικό θηλασμό στη Ρόδο απο μητέρα προς μητέρα.

Έχει ως σκοπό να προσφέρει ενημέρωση και υποστήριξη σε γυναίκες που θηλάζουν ή επιθυμούν να θηλάσουν.

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Ρόδου δεν έχει καμία σχέση με το ιατρικό ή μαιευτικό επάγγελμα. Είναι εθελοντική ομάδα που αποτελείται κυρίως απο γυναίκες θηλάζουσες μητέρες και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για την προάσπιση του μητρικού θηλασμού.

Δεν είμαστε επαγγελματίες υγείας, απλά μοιραζόμαστε καλοπροαίρετα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει μέσα από το ταξίδι της μητρότητας. Ως εκ τούτου είναι στην κρίση της κάθε μητέρας, το αν θα δεχτεί τις συμβουλές των άλλων μαμάδων ως σωστές.

Εάν είστε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το θηλασμό, μπορείτε να έρθετε στις συναντήσεις που κάνουμε 1 φορά το μήνα σε σπίτια μαμάδων της ομάδας. Στις συναντήσεις μιλάμε για θέματα που αφορούν το θηλασμό και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαμάδες.

 Άτομα που ασχολούνται με τη φροντίδα του μωρού και της μαμάς, μπορούν να συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

Η ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού Ρόδου προσφέρει μόνο δωρεάν συναντήσεις και πληροφορίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται. Υπάρχουν διαθέσιμα φυλλάδια και βιβλία για το θηλασμό, τον ύπνο του μωρού και τη διατροφή τα οποία τα μέλη της ομάδας μπορούν να δανειστούν.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε κάτι υγιεινό ( π.χ. κουλουράκια, χυμούς ) στη συνάντηση.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα το βρείτε εδώ.

omada.thilasmou.rodou@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου