Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ημερίδα μητρικού θηλασμού στη Ρόδο



Η ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού Ρόδου διοργανώνει ημερίδα με θέμα το Μητρικό Θηλασμό.



Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου έγκριτοι επιστημονες και διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC και Σύμβουλοι θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece (LLLG), θα μιλήσουν στο ευρύτερο κοινό (νέοι γονείς & επαγγελματίας υγείας).

To 90% των γυναικών στην Ελλάδα εκφράζουν την επιθυμία να θηλάσουν αλλά μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό, (κάτω του 5%) θηλάζει αποκλειστικά τα μωρά τους στους 6 μήνες. Η έλλειψη σωστής ενημέρωσης πάνω στο θέμα του θηλασμού είναι ένας πολύ βασικός λόγος που οδηγεί τις γυναίκες στο να αποθηλάσουν πρόωρα. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό να δώσει στις γυναίκες και τις οικογένειές τους γνώση και υποστήριξη ώστε να καταφέρουν να θηλάσουν για όσο θέλουν τα παιδιά τους.

Στην ημερίδα θα γίνουν ομιλίες για το μητρικό θηλασμό, τις στάσεις θηλασμού, τη σύσταση και τις ιδιότητες του μητρικού γάλακτος, την παιδική/βρεφική διατροφή, την ανατομία του γυναικείου μαστού, προβλήματα θηλασμού, την επιλόχειο κατάθλιψη κα.

Η ημερίδα είναι δωρεάν.

Θα προηγηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα συνάντηση θηλασμού με πιστοποιημένη σύμβουλο του Συνδέσμου θηλασμού Ελλάδος (LLLI).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου