Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο Νοέμβριος είναι μήνας μητρικού θηλασμού!




Aπό το 1996 στη χώρα μας έχει καθιερωθεί η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου (1-7) ως Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού. Το θέμα της φετινής Εβδομάδας είναι: BREASTFEEDING ... A Winning Goal for Life!
Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο από την WABA, την WHO, και τη UNICEF και είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μητρικού θηλασμού για την παιδική επιβίωση και ανάπτυξη, αλλά και για την υγεία των μητέρων.

Στη Ρόδο το Νοέμβριο κάνουμε δράσεις για την προώθηση του μητρικού θηλασμού και για την ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών υγείας.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ στο Ακταίον, στο Μανδράκι. Θα μαζευτούμε στις 11πμ και θα έχουμε χειροτεχνίες και κατασκευές για νήπια και μικρά παιδιά.


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 - ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΜΗΤΕΡΑ. Στο Εμπορικό κέντρο ΜΗ.ΔΙΑ. στις 6μμ. Ατομα που συμμετέχουν στην φροντίδα του παιδιού και της μαμάς είναι αυπρόσδεκτα, καθώς και μεγαλύτερα αδερφάκια.
Η συνάντηση γίνεται σε φιλικό κλίμα και δεν έχει τη μορφή σεμιναρίου.


Σάββατο και Κυριακή 8-9 Νοεμβρίου 2014 - ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. Επαγγελματίες υγείας θα έρθουν απο διάφορα μέρη της Ελλάδος να μας μιλήσουν για τη μητρότητα και το μητρικό θηλασμό και να βοηθήσουν να γίνει η Ρόδος λίγο πιο φιλική προς τα βρέφη.


Σας περιμένουμε!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα με τις εκδηλώσεις της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου